Conditii de garanție aer condiționat

Asigurăm garanție completă, montaj și aparat, pentru următoarele mărci: FujitsuHitachi Johnson Controls, Daikin, Yamato, Yoki, Gree, Mideea, Hokkaido, Kaysun. Garanția aparatelor este de 24-60 luni conform cu specificațiile producătorului, iar garanția  de montaj este de 3 luni de la data instalării.

Pentru aparatele achiziționate personal din diverse magazine, se acordă doar 3 luni garanția de montaj.

Răspunderea de garanție se referă strict la înlocuirea gratuită a piesei defecte, nu și la costurile generate de transport, manoperă, materiale auxiliare necesare pentru remediere.

Indiferent de marcă și producător, garanția nu se acordă pentru aparatele defectate din cauza tensiunii de alimentare, a descărcărilor electrice, a lipsei împământării, intervenției neautorizate sau a altor cauze.

Garanția aparatului se acordă doar pe baza Certificatului de Garanție completat la data instalării și/sau Notă de Service.

Nu se acordă garanție pentru aparatele dimensionate incorect, folosite în alt scop decât cel recomandat, necurățate periodic, fără revizii anuale.

Important! Lipsa curățării periodice și fără o revizie tehnică cel puțin odată pe an, poate duce la reducerea performanțelor, uzură și defectarea prematură!

Vezi și  SERVICII AER CONDIȚIONAT | INSTALARE și ÎNTREȚINERE

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: