Oferim proiectare, instalare si service pentru aparate de aer conditionat

Proiectare si asistenta

Asiguram asistenta de specialitate pentru achizitia aparatelor si pentru montaj optim.

Pentru a stabili necesarul de BTU/H si respectiv, capacitatea aparatului de aer conditionat de care avem nevoie, trebuie sa luam in calcul suprafata spatiului si inaltimea acestuia, si sa tinem cont de sursele generatoare de caldura (numarul de persoane, numarul de calculatoare, numarul de becuri, radiatoare, etc) .

Formula de calcul pentru BTU: suprafata(m²) x inaltimea camerei x 40 x 3,412 = BTU

Mai jos gasiti un tabel orientativ cu necesarul de putere dupa suprafata camerei si luand in considerare inaltimea de 2,5 – 3m:

Capacitate Birouri/Spatii comerciale Locuinte
  9000 Btu/h  14 – 22 mp 18 – 25 mp
12000 Btu/h  20 – 30 mp 24 – 35 mp
14000 Btu/h  24 – 36 mp 28 – 45 mp
18000 Btu/h  33 – 55 mp 40 – 50 mp
24000 Btu/h  40 – 60 mp 48 – 70 mp

Servicii oferite

  • Instalare aparate noi, folosind scule profesionale. Toate montajele sunt verificate impotriva pierderilor de freon, folosind pompa de vacuum si baterie de manometre speciale;
  • Demontari si reamplasari aparate existente;
  • Revizii periodice, curatarea profesionala a unitatilor interioare si exterioare, utilizand substante speciale si spray anti-bacterian;
  • Reparatii diverse - inlocuiri componente, detectare pierderi freon;
  • Completare cu freon R410, R407, R32, etc.

Zone deservite

In mod uzual deservim zonele București, Lehliu-Gară și localitatile limitrofe:

Lehliu, Ogoru, Dor Marunt, Razvani, Buzoieni, Nicolae Balcescu, Fantana Doamnei, Paicu, Preasna, Gurbanesti, Valea Argovei, Frasinet, Luptatori, Tariceni, Nucetu, Radu Voda, Plevna, etc.

București, Ilfov, Brănești, Belciugatele, Snagov, Corbeanca, Izvorani, Petrești, Roșu, Bolintin, Domnești, Pantelimon, Fundeni, Dobroiești, Otopeni, Voluntari, Pipera, Tunari, Bucureștii Noi, Chitila, Afumați

Condiții de garanție

Asigurăm garanție completă, montaj si aparat, pentru următoarele mărci: Fujitsu, Hitachi, Yamato, Yoki, Gree, Mideea. Garanția aparatelor este de 24-60 luni conform cu specificațiile producătorului, iar garanția  de montaj este de 3 luni de la data instalării.

Pentru aparatele achiziționate personal din diverse magazine, se acordă doar 3 luni garanția de montaj.

Răspunderea de garanție se referă strict la înlocuirea gratuită a piesei defecte, nu și la costurile generate de transport, manoperă, materiale auxiliare necesare pentru remediere.

Indiferent de marcă și producător, garanția nu se acordă pentru aparatele defectate din cauza tensiunii de alimentare, a descărcărilor electrice, a lipsei împământării, intervenției neautorizate, etc.

Contact

Pentru mai multe relații vă rugăm să ne contactați la telefon - 0721.039.033